Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
i ja sam razmisljao da napravim nesto ovako ali sam znao samo par osoba sa balkanaa sto se tice prevoda ja bolje znam nazive napada na engleskom posto sam dbz gde se najveci broj napada i spominje gledao preko neta na engleskom
To Kami.... Pa moram ti reci da nas ima po dosta.Kad bi se svi koji su igrali DBO i oni koji hoce da igraju DBOR, registrovali ovdje, pa bilo bi nas preko 50. xD
pa na taiwanskom serveru 1 sam znao desetak osoba sa balkana... a ovde upoznao tebe i chadeka a kad krene dbor dogovorili smo se ja i moj skolski da igramo zajedno (nov je pa da mu pokazem par trikova)Al mi nedostaje proslo leto malo na bazen malo na dbo sa drustvom
Ma i ja sam gledao engleski dub, nasi su preveli do kraja Frieza sage i to je to, pa sam mislio da se napadi prevedu u tom stilu, a kasnije na bukvalni prevodJa imam 5 drugova koji igraju samnom, a znao sam bar 8 balkanca na TW SRW 1
Stvarno nema ludjeg naroda on nas Balkanaca xD.
El si imao neko drugacije ime mozda te i znam mene je vecina znala po macevaocu Surik
U 2011 sam se zvao, jednostavno, Vasilije.A sad pre zatvaranja igre sam bio Wike.Ali bio sam na TW Serveru 1, ne verujem
@Kami nisi upravu.Balkanci, muskarci i cure, svi smo lijepi.Ali da, mislio sam "ludi" u pozitivnom smislu xD.
hahahaneces da verujes sta mi se desava..... Usla mi je neka puba u monitor i ne mogu da je izvadim a izludjuje meee!!!
Buba ti usla u monitor?? O.OHAHAHAHAHAHAHA Hmm, drzi monitor upaljen, crknut ce .Nemoj je hranit ahahahha.
Pozdrav svima, evo konacno i mi da dobijemo forum. Sto se tice jezika, meni je svejedno ali cu verovatno koristiti engleski
Tebra to je cool ideja ali one klasične stvari bi trebalo promeniti kao npr. text iz quest-ova šta govore, equipment, nazivi tako nekih stvari kao što je gear, interface da se prevede, itd. Ovo ostalo ostaviti na engleskom. Nazivi napada i transformacija i to...